Trápi vás chrípka? Tento účinný nápoj vyhral prestížnu cenu v Dubaji

visibility687 Zobrazenia comment0 komentáre person Pridané: ivex list V: Rochester Ginger

Poznáme to. S príchodom sychravého počasia náš unavený organizmus okrem zlej nálady ešte väčšmi oslabuje angína, chrípka, rôzne virózy či nachladnutie.

Proti podobným neduhom dobre bojujú vitamíny obsiahnuté v ovocí alebo iných prípravkoch dostupných v lekárni. Samotný zázvor však zosobňuje skutočnú silu prírody. Je všeliekom, ktorý netreba podceniť.

Jeho liečivé účinky možno využiť pri zápale priedušiek, vylučovaní hlienov, migréne, nevoľnostiach, ale aj tráviacich ťažkostiach a posilňovaní imunity, čo sú zároveň benefity prírodného nealkoholického nápoja Rochester Ginger.

Tradičná receptúra Rodina Rochesterovcov vyrába oceňované produkty založené na tradícii. Používa expertízu podávanú z generácie na generáciu, ktorá sa spája s menom James. Keď vyštudoval prestížnu školu v Anglicku, mal prebrať rodinný biznis v pohostinstve, to sa však ambicióznemu mladíkovi nepáčilo, pretože chcel robiť niečo zmysluplnejšie. Svoju pozornosť uprel na starý anglický recept zo zázvoru. Tento zázvorový nealkoholický nápoj začal predávať v krčmách jeho pradedo, no o produkt nebol záujem.

James tak pracoval vo fabrike ako obyčajný miešač džemu. Otcovi to nikdy nepovedal, aby ho nesklamal, a tak každé ráno chodieval nahodený v saku s diplomatkou. V práci sa potom vždy prezliekol do pracovnej rovnošaty.

Keďže bol v tom čase riaditeľom továrne alkoholik a na dôležité obchodné stretnutie neprišiel do práce, vyštafíroveného Jamesa s jeho oblekom poslali do Londýna. Mladík vedel všetko od výroby džemu až po export a zaujal výborným prejavom. Onedlho prevzal miesto obchodného riaditeľa a novým kontaktom začal ponúkať svoj zázvorový nápoj, ten sa stal obľúbený hlavne u lekárnikov.

Dnes jeho značku poznajú všade na svete.

Drinky pripravované oceňovanými umelcami

  • 2014 – Rochester Ginger Drink vyhral prestížne ocenenie Gulfood za Najlepší Nealkoholický Drink v SAE.
  • 2013 – Rochester Ginger bol v Moskve vyhlásený za Svetovo Najlepší Prírodný Nápoj.

Rochester Ginger je tradičný nealkoholický zázvorový nápoj, pripravený podľa receptu z čias Charlesa Dickensa. Bez potreby alkoholu poskytuje jemný, čistý a osviežujúci zážitok, ktorý pretrváva.

Základom je zázvor, ktorý okrem výnimočnej chuti a povzbudivej sily pôsobí priaznivo aj na naše zdravie. Unikátna kombinácia bazových kvetov, prvosienky a hrozienok vytvára dokonalý chuťový zážitok.

Podáva sa pri izbovej teplote. Je bezlepkový a vhodný aj pre vegánov.

Zanechajte komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred zverejnením schválené
Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December